Yack

Gusjeničar Yack namijenjen je osobama s poteškoćama u kretanju i invalidima koji svakodnevno moraju prevladavati visinske arhitektonske barijere.

Pomoću ovog gusjeničara omogućeno je vrlo jednostavno uspinjanje i spuštanje po svim tipovima stepenica, čak i po izrazito strmim stepenicama.

Ne zahtijeva puno prostora za manevriranje te se može koristiti i na uskom prostoru. Pomno kreiran dizajn i unaprijeđena elektronika, čine ovaj gusjeničar izuzetno profinjenim, pouzdanim i sigurnim za upotrebu.

Tehničke karakteristike
Nosivost
400 kg
Brzina
5 – 10 s/m
Min. širina stepeništa
850 mm

Gusjeničar Yack namijenjen je osobama s poteškoćama u kretanju i invalidima koji svakodnevno moraju prevladavati visinske arhitektonske barijere. Pomoću ovog gusjeničara omogućeno je vrlo jednostavno uspinjanje i spuštanje po svim tipovima stepenica, čak i po izrazito strmim stepenicama. Ne zahtijeva puno prostora za manevriranje te se može koristiti i na uskom prostoru. Pomno kreiran dizajn i unaprijeđena elektronika, čine ovaj gusjeničar izuzetno profinjenim, pouzdanim i sigurnim za upotrebu.

Ekran na upravljačkoj ploči pruža uvid u funkciju gusjeničara pri čemu se pospješuje sigurnost za operatera i korisnika. Uputstva na interaktivnom zaslonu bilježe vrijeme upotrebe i osiguravaju ispravnu upotrebu gusjeničara. Na zaslonu se prikazuje razina napunjenosti baterije, nagib te brzina uspona i spuštanja.  Kada je baterija na minimumu, moguće je prijeći još 20 stepenica. Yack je opremljen kočnicom za slučaj nužde.

Zvučni alarmi usklađeni s tekstualnim upozorenjima na ekranu povećavaju sigurnost upotrebe te signaliziraju:

  • Nisku razinu napunjenosti baterije
  • Pretjerano opterećenje
  • Neispravnu apsorpciju motora
  • Devijacije u funkciji elektroničke ploče
  • Devijacije u ispravnosti kočnica
  • Pretjerani nagib tijekom upotrebe
  • Prelazak u stanje mirovanja uz zvučni alarm svakih 30 sekundi

N961, N961H, N961H1

Modeli N961, N961H, N961H1 imaju ugrađeno sjedalo u kojemu se osobe direktno prevoze bez invalidskih kolica. Sjedalo ima sklopive naslone za ruke i noge te naslon za glavu prilagodljiv po visini

N962 , N962H1, N962H

Modeli N962 , N962H1, N962H konstruirani su tako da mogu prevoziti različite modele invalidskih kolica

N963 , N963H1, N963H

Modeli N963 , N963H1, N963H su kompatibilni s invalidskim kolicima čiji oblik ne odgovara univerzalnoj verziji N962 – kao što su pedijatrijska invalidska kolica. Velika prednost ovih modela je što mogu biti pričvršćeni za invalidska kolica pri čemu se kolica mogu nesmetano kretati po ravnoj površini

Zainteresirani ste za ovaj proizvod? Pošaljite nam upit.