K-Energy

K-Energy su invalidska kolica na elektromotorni pogon koja omogućavaju teže pokretnim osobama ili osobama s invaliditetom samostalnost obavljanja svakodnevnih aktivnosti. Izrađena su od aluminijske konstrukcije, ultra su lagana s obzirom da teže samo 28,5 kg te se jednostavno i brzo sklapaju.

Opremljena su s dvije izmjenjive litijeve baterije koje se nalaze u okviru, motorom bez četkica te elektronikom PG Drives Technology. Prednje vilice imaju unutarnji ovjes koji umanjuje vibracije prilikom prelaska preko neravnina. Kao dodatnu prednost, ova kolica imaju kotače protiv prevrtanja, sklopive naslone za ruke te podesivi i sklopivi gornji naslon za leđa.

Tehničke karakteristike
Nosivost
150 kg
Brzina
6 km/h
Domet s jednim punjenjem
15 km

K-Energy su invalidska kolica na elektromotorni pogon koja omogućavaju teže pokretnim osobama ili osobama s invaliditetom samostalnost obavljanja svakodnevnih aktivnosti. Izrađena su od aluminijske konstrukcije, ultra su lagana s obzirom da teže samo 28,5 kg te se jednostavno i brzo sklapaju. Opremljena su s dvije izmjenjive litijeve baterije koje se nalaze u okviru, motorom bez četkica te elektronikom PG Drives Technology. Prednje vilice imaju unutarnji ovjes koji umanjuje vibracije prilikom prelaska preko neravnina. Kao dodatnu prednost, ova kolica imaju kotače protiv prevrtanja, sklopive naslone za ruke te podesivi i sklopivi gornji naslon za leđa.

Udobnost

Udobnost korisnika prilikom vožnje osigurana je udobnom sjedalicom , podesivim naslonom za leđa, te naslonima za ruke i noge. Ispod sjedala, smještena je mrežasta košara u koju je moguće pohraniti osobne stvari.

Funkcionalnost

S obzirom na svoje dimenzije i malu težinu, ova invalidska kolica omogućavaju jednostavno kretanje te ne zahtijevaju puno prostora za manevar. Maksimalna brzina koju dosežu iznosi 6 km/h, a maksimalan doseg nakon potpune napunjenosti baterije iznosi 15 kilometara. Okretni radijus iznosi 950 mm.

Sigurnost
K-Energy invalidska kolica na elektromotorni pogon kreirana su tako da osiguravaju maksimalnu sigurnost svojih korisnika.

Zainteresirani ste za ovaj proizvod? Pošaljite nam upit.