K-Swift

K-Swift elektromotorna su invalidska kolica namijenjena za unutarnju upotrebu. Bilo da su potrebna za obavljanje aktivnosti unutar vlastitog doma, poslovnom prostoru ili u trgovačkom centru, u svakom slučaju će zadovoljiti potrebe svojih korisnika. Kolica su modernog dizajna s posebnim naglaskom na udobnost i sigurnost vožnje. Njihova ukupna težina od 48 kilograma te dimenzije 950x560x850 mm doprinose lakoći upravljanja i ne zahtijevaju puno prostora za manevar. Maksimalna nosivost K-Swift elektromotornih invalidskih kolica je 120 kilograma.

Tehničke karakteristike
Nosivost
120 kg
Brzina
5 km/h
Domet s jednim punjenjem
10 – 15 km

K-Swift elektromotorna su invalidska kolica namijenjena za unutarnju upotrebu. Bilo da su potrebna za obavljanje aktivnosti unutar vlastitog doma, poslovnom prostoru ili u trgovačkom centru, u svakom slučaju će zadovoljiti potrebe svojih korisnika. Kolica su modernog dizajna s posebnim naglaskom na udobnost i sigurnost vožnje. Njihova ukupna težina od 48 kilograma te dimenzije 950×560×850 mm doprinose lakoći upravljanja i ne zahtijevaju puno prostora za manevar. Maksimalna nosivost K-Swift elektromotornih invalidskih kolica je 120 kilograma.

Udobnost

Moderan dizajn te kvalitetni materijali od kojih su izrađena K-Swift invalidska kolica, već na prvi pogled sugeriraju udobno i pouzdano iskustvo vožnje. Podesivo i okretno sjedalo  te nasloni za ruke izrađeni su od kožnih materijala te su prilagođeni ergonomiji ljudskog tijela.

Funkcionalnost

Invalidska kolica opremljena su motorom jačine 2×240 W te imaju baterije 2x12V – 12 Ah zbog čega mogu dosegnuti maksimalnu brzinu od 6 km/h.  S obzirom da se radi o kolicima za unutarnju upotrebu, nakon potpune napunjenosti baterije moguće je prijeći maksimalno 15 kilometara prije sljedećeg punjenja.  

Sigurnost

Unatoč malim dimenzija prilagođenim za unutarnju upotrebu, K-Swift invalidskih kolica na elektromotorni pogon izrazito su stabilna i sigurna za vožnju te mogu svladavati nagib do 6°.

Zainteresirani ste za ovaj proizvod? Pošaljite nam upit.