Alpha

Koso podizna stolica Alpha savršeno je rješenje ako želite vratiti slobodu kretanja u Vaš dom. Zahvaljujući modernom i elegantnom dizajnu, savršeno će se uklopiti u svako okruženje. Zbog iznimno tankih vodilica i stolice, Alfa zauzima jako malo prostora na stepeništu i omogućava nesmetano kretanje stepenicama.

Velika je prednost ove platforme je ta što se može ugraditi i na zavojita stepeništa. Dvostruki sustav vodilica osigurava ugodno i sigurno kretanje te pospješuje snagu i izdržljivost stolice. S obzirom da je usklađena s najvišim standardima sigurnosti i kvalitete, Alpha platforma je jeftin način za upravljanje stepeništem na štedljiv i udoban način.

Tehničke karakteristike
Nosivost
130 kg
Brzina
0,06 – 0,12 m/s
Maks. nagib
52°
Maks. dužina vodilice
35 m

Koso podizna stolica Alpha savršeno je rješenje ako želite vratiti slobodu kretanja u Vaš dom. Zahvaljujući modernom i elegantnom dizajnu, savršeno će se uklopiti u svako okruženje. Zbog iznimno tankih vodilica i stolice, Alpha zauzima jako malo prostora na stepeništu i omogućava nesmetano kretanje stepenicama.

Velika jeprednost ove platforme je ta što se može ugraditi i na zavojita stepeništa. Dvostruki sustav vodilica osigurava ugodno i sigurno kretanje te pospješuje snagu i izdržljivost stolice. S obzirom da je usklađena s najvišim standardima sigurnosti i kvalitete, Alpha platforma je jeftin način za upravljanje stepeništem na štedljiv i udoban način.

Zainteresirani ste za ovaj proizvod? Pošaljite nam upit.