Cosmic

Skuter za invalide na elektromotorni pogon Cosmic omogućuje osobama s invaliditetom i teško pokretnim osobama da samostalno obavljaju aktivnosti i radne zadatke s kojima se susreću u svojoj svakodnevnici. Zahvaljujući svojoj tehničkoj izvedbi i dizajnu omogućuje svojim korisnicima izrazito udobno i kvalitetno iskustvo vožnje na cesti. Ovjes je neovisan na svakom kotaču pri čemu se maksimalno umanjuju vibracije uzrokovane nepravilnostima na putu koje prevladava. Sjedalo je podesivo i zaokretno. Radni domet nakon potpune napunjenosti baterije iznosi 30 kilometara, a maksimalno opterećenje je 160 kilograma.

Tehničke karakteristike
Nosivost
160 kg
Brzina
10 km/h
Domet s jednim punjenjem
30 km

Skuter za invalide na elektromotorni pogon Cosmic omogućuje osobama s invaliditetom i teško pokretnim osobama da samostalno obavljaju aktivnosti i radne zadatke s kojima se susreću u svojoj svakodnevnici. Zahvaljujući svojoj tehničkoj izvedbi i dizajnu omogućuje svojim korisnicima izrazito udobno i kvalitetno iskustvo vožnje na cesti. Ovjes je neovisan na svakom kotaču pri čemu se maksimalno umanjuju vibracije uzrokovane nepravilnostima na putu koje prevladava. Sjedalo je podesivo i zakretno. Radni domet nakon potpune napunjenosti baterije iznosi 30 kilometara, a maksimalno opterećenje je 160 kilograma.

Funkcionalnost

Električni skuter za invalide Cosmic namijenjen je za vanjsku upotrebu stoga je opremljen led signalizacijom koja uključuje prednja i stražnja svjetla, kočiona svjetla te pokazivače smjera. Korisnici skuterom upravljaju pomoću tipki, a razina napunjenosti baterije prikazana je pomoću led indikatora.

Udobnost

Skuter je opremljen okretnim sjedalom koje korisnicima olakšava sjedanje i ustajanje. Ovjes na skuteru je podesiv te neovisan.

Kontrola brzine

Brzinu je moguće kontrolirati pomoću poluge, unaprijed postavljenog limita na potenciometru te pomoću postavki za unutarnju ili vanjsku upotrebu.

Zainteresirani ste za ovaj proizvod? Pošaljite nam upit.