Elevex

Elevex je vertikalna platforma koja doseže visinu od 1830 mm. Moguće ju je postaviti u unutarnje prostore, ali s obzirom da je izrazito otporna na različite vremenske uvjete idealna je za vanjsku upotrebu u javnim i privatnim zgradama.

Maksimalna nosivost je 340 kg te će s lakoćom prevoziti osobe u invalidskim kolicima. Opremljena je brojnim sigurnosnim značajkama, uključujući senzore za zaustavljanje u slučaju nailaska na prepreku.

Tehničke karakteristike
Nosivost
340 kg
Brzina
0,11 m/s
Motor
1,5 kW
Visina podizanja
1219 – 1830 mm

Elevex je vertikalna platforma koja doseže visinu od 1830 mm. Moguće ju je postaviti u unutarnje prostore, ali s obzirom da je izrazito otporna na različite vremenske uvjete idealna je za vanjsku upotrebu u javnim i privatnim zgradama. Maksimalna nosivost je 340 kg te će s lakoćom prevoziti  osobe u invalidskim kolicima. Opremljena je brojnim sigurnosnim značajkama, uključujući senzore za zaustavljanje u slučaju nailaska na prepreku.

Samostojeća platforma

Elevex je samostojeća platforma koja se izrazito jednostavno i brzo može postaviti uz minimalne dodatne rekonstrukcijske radove  na prostoru ugradnje.

Kvaliteta i sigurnost

Elevex  posjeduje CE certifikat, ispunjava najviše sigurnosne standarde i usklađena je sa europskim direktivama o strojevima.

Pouzdanost

Posebno je dizajnirana za vanjsku ugradnju pri čemu vijčani pogon i robusna elektronika osiguravaju vrhunske performanse i lakoću održavanja.

Visina podizanja

Elevex 1 – 1219 mm
Elevex 2 – 1830mm

Zainteresirani ste za ovaj proizvod? Pošaljite nam upit.