Domino

Gusjeničar za starije i osobe s invaliditetom. Praktičan za operatora i siguran za osobu koja se prevozi.
Domino je gusjeničar pogodan za kolica na vlastiti pogon i isto tako za kolica koja se ručno guraju. Osoba koja se prevozi može gledati operatora i voditi razgovor s njim zahvaljujući bočnoj orijentaciji kolica. To čini cijeli proces transporta prirodnijim čak i sa psihološkog stajališta zato što osoba ne mora gledati prazan prostor ispred sebe dok se kreće.

Jednostavan za korištenje

Za kretanje po ravnim površinama kolica su opremljena s tri gumena kotača otporna na bušenje. Prednji kotač je opremljen sigurnosnom kočnicom i može se skinuti.
Operator ima mogućnost između kotača i gusjenica na ravnim površinama. Vertikalna visina gusjeničara je podesiva i omogućuje različitim operatorima prilagodbu prema svojim potrebama.

Dodatak za invalidska kolica

Dodatna oprema za invalidska kolica opremljena je izvlačivom teleskopskom rampom. Rampa se može produžavati po volji i tako smanjuje nagib prilikom utovara kolica.

Udobnost

Gusjeničar Domino može prevoziti kolica s vlastitim pogonom ili ručno gurana kolica. Široke i stabilne gusjenice garantiraju udobnost i sigurnost prilikom transporta.

Manovra-in-spazi-stretti
Manevriranje u uskim prostorima
Neovisne gusjenice s dvostrukim električnim motorom omogućuju kolicima rotiranje za 360° i pružaju maksimalnu udobnost i u uskim prostorima.
Carico-bilanciato
Udobnost i sigurnost
Domino je pogodan za kolica s vlastitim pogonom i za ručno gurana kolica. Osoba se transportira bočno i može gledati i pričati s operatorom.
Antiscivolo
Sigurne gusjenice
Gumene gusjenice ne ostavljaju tragove i sigurne su protiv proklizavanja što ih čini pogodnim za vanjske i unutarnje površine.
Scale-irregolari
Stepenice različitih visina
Više niste ograničeni visinom stepenica zato što Domino može ići preko stepenica različitih visina.

Si-comanda-con-un-dito
Jednostavne kontrole
Domino se koristi pomoću proporcionalnog joysticka koji olakšava i pojednostavljuje korištenje.
movimento-in-piano
Ravne površine
Za kretanje po ravnim površinama kolica su opremljena s tri gumena kotača otporna na bušenje. Prednji kotač je opremljen sigurnosnom kočnicom i može se skinuti.
optional
Dodatna oprema
Dodatna rampa koja se može spuštati i podizati, produžava se po želji i olakšava spuštanje kolica na transportnu površinu. Prednji kotač se može skinuti.
icona-DominoAutomatic
Automatsko prilagođavanje
Domino automatski prilagođava nagib platforme prilikom transporta.
Tehničke karakteristikeDomino
Nosivost 160 kg, 300 kg, 400 kg
Dimenzije 536 × 930 × 1142 mm
Visina transportne površine Od poda : 216 mm
Brzina 160 kg: 5 s/m
300 kg: 7 s/m
400 kg: 10 s/m
Baterija ( trajanje jednog punjenja) 160 kg: cca. 1000 stepenica
300 kg: cca. 750 stepenica
400 kg: cca. 500 stepenica

Zainteresirani ste za ovaj proizvod? Pošaljite nam upit.

Bartels Conjar