Domino

Domino je gusjeničar pogodan za kolica na vlastiti pogon, kao i za kolica koja se ručno guraju. Njegova nosivost je do 400 kg i opremljen je gusjenicama kojima je moguće promijeniti putanju tijekom kretanja po stubištu.

Osoba koja se prevozi može biti usmjerena prema operatoru i voditi razgovor s njim zahvaljujući bočnoj orijentaciji kolica. To čini cijeli proces transporta prirodnijim čak i sa psihološkog stajališta zato što osoba ne mora gledati prazan prostor ispred sebe dok se kreće.

Tehničke karakteristike
Nosivost
400 kg
Brzina
5 – 10 s/m
Min. širina stepeništa
850 mm

Domino je gusjeničar pogodan za kolica na vlastiti pogon, kao i za kolica koja se ručno guraju. Njegova nosivost je do 400 kg i opremljen je gusjenicama kojima je moguće promijeniti putanju tijekom kretanja po stubištu. Osoba koja se prevozi može biti usmjerena prema operatoru i voditi razgovor s njim zahvaljujući bočnoj orijentaciji kolica. To čini cijeli proces transporta prirodnijim čak i sa psihološkog stajališta zato što osoba ne mora gledati prazan prostor ispred sebe dok se kreće.

Jednostavan za korištenje

Za kretanje po ravnim površinama Domino je opremljen s tri gumena kotača otporna na bušenje. Prednji kotač je opremljen sigurnosnom kočnicom i može se skinuti. Operator može odabrati da li će po ravnim površinama koristiti kotače ili gusjenice.

Vertikalna visina gusjeničara je podesiva i omogućuje operatoru prilagodbu prema svojim potrebama. Nagibni sustav je automatski s mogućnošću ručnog podešavanja.

Dodatak za invalidska kolica

Dodatna oprema za invalidska kolica opremljena je s teleskopskom rampom. Rampa se može produživati po volji kako bi se smanjio nagib prilikom utovara kolica.

Udobnost

Gusjeničar Domino može prevoziti kolica s vlastitim pogonom i kolica na ručno guranje. Široke i stabilne gusjenice garantiraju udobnost i sigurnost prilikom transporta.

Zainteresirani ste za ovaj proizvod? Pošaljite nam upit.