Delta

Koso podizna platforma Delta idealno je rješenje za sve teško pokretne osobe i osobe s invaliditetom  jer im omogućuje nesmetano kretanje po ravnim stepeništima. Velika prednost je što se može ugraditi kako na unutarnja, tako i na vanjska stubišta.

Elegantan dizajn, tanka konstrukcija i niska razina buke prilikom korištenja samo su neke od odlika ove platforme. Svojim modernim dizajnom Delta se s lakoćom uklapa u svako okruženje.

Ugradnja platforme je vrlo jednostavna, a zahvaljujući robusnoj konstrukciji nije zahtjevna za daljnje održavanje te korisniku osigurava najviše standarde sigurnosti i kvalitete.

Tehničke karakteristike
Nosivost
225 kg
Brzina
0,06 – 0,12 m/s
Maksimalni nagib
0 – 52°
Minimalne dimenzije platforme
900 – 1400 mm

Platforma Delta savršeno je rješenje za ravna, unutarnja ili vanjska stubišta. Elegantan dizajn, tanka konstrukcija i niska razina buke prilikom korištenja samo su neke od odlika ove platforme. Svojim modernim dizajnom Delta se s lakoćom uklapa u svako okruženje. Ova platforma se brzo i jednostavno montira, a zahtjeva minimalno održavanje zahvaljujući svojoj jednostavnoj izradi.

Pouzdanost

Snažna elektronika i mehanika platforme omogućuje visoko kvalitetne performanse. Zbog toga je platformu moguće instalirati i u okruženju koje je izloženo vlažnim ili hladnim uvjetima.

Kvaliteta i sigurnost

Brojni sigurnosni mehanizmi ispunjavanju najveće tehničke standarde. Proizvod je certificiran europskom normom EN 81-40.

Udobnost

Potpuno automatizirane funkcije platforme i ergonomske komande omogućuju jednostavno upravljanje platformom.