Delphin

Bazensko dizalo Delphin omogućuje samostalni pristup bazenu bez potrebe za dodatnom pomoći od strane druge osobe. Za korištenje nije potrebna električna instalacija niti upotreba baterije s obzirom da se lift pokreće na osnovu pritiska vode od 4 bara. Podvodno pričvršćivanje na dno ili bočnu stranu bazena nije potrebno jer je lift ima jedno uporište na vanjskoj, čvrstoj površini koja je udaljena 300 mm od ruba bazena. Spuštanje i podizanje stolice izrazito je pojednostavljeno pomoću ručice za rukovanje, a visinu sjedala je moguće podešavati ovisno o individualnim potrebama.  

Tehničke karakteristike
Nosivost
130 kg
Dubina uranjanja sjedala u bazen
1600 mm
Jačina vodenog pritiska
4 bara
Materijal
nehrđajući čelik AISI 316

Bazensko dizalo Delphin omogućuje samostalni pristup bazenu bez potrebe za dodatnom pomoći od strane druge osobe. Za korištenje  nije potrebna električna instalacija niti upotreba baterije s obzirom da se lift pokreće na osnovu pritiska vode od 4 bara. Podvodno pričvršćivanje na dno ili bočnu stranu bazena nije potrebno jer je lift ima jedno uporište na vanjskoj, čvrstoj površini koja je udaljena 300 mm od ruba bazena. Spuštanje i podizanje stolice izrazito je pojednostavljeno pomoću ručice za rukovanje, a visinu sjedala je moguće podešavati ovisno o individualnim potrebama.  

Sigurnost

Najveća prednost bazenskog dizala Delphin je što korisniku omoguće potpunu samostalnost bez pomoći druge osobe. Prilikom podizanja, stolica se okreće za 90 stupnjeva što omogućuje korisniku da se vrlo jednostavno premjesti u invalidska kolica. Moguće je ugraditi i dodatni naslon za ruku koji  pospješuje stabilnost korisnika.

Kvaliteta

Bazensko dizalo Delphin elegantnog je dizajna te je izrađeno od visoko kvalitetnog nehrđajućeg čelika.

Jednostavnost montaže

Dizalo je moguće brzo i jednostavno ugraditi, ali i ukloniti kada se ne koristi. Ne zahtjeva električnu instalaciju niti upotrebu baterije jer radi na hidraulični pogon kojemu je dovoljan pritisak vode od 4 bara.

Zainteresirani ste za ovaj proizvod? Pošaljite nam upit.