T09 Roby

T09 Roby je mobilni uređaj za invalidska kolica koje pruža besprijekornu udobnost i sigurnost. Roby T09 korisnicima omogućuje prevladavanje  unutarnjih ili vanjskih arhitektonskih prepreka.

Dizajniran je i izrađen za potpuno sigurno uspinjanje i silazak po stepenicama. Posebna izrada gusjenica pruža visoku razinu prianjanja i ne ostavlja tragove na stepeništu.

Roby T09 je proizveden tako da omogućuje korisniku i operatoru sigurno i ugodno iskustvo prilikom  upotrebe.

Roby je moderno dizajniran i napravljen od potpuno recikliranog materijala.

Tehničke karakteristike
Nosivost
130 kg
Brzina
5 m/1′
Min. širina stepeništa
720 mm

T09 Roby je mobilni uređaj za invalidska kolica koje pruža besprijekornu udobnost i sigurnost. Roby T09 korisnicima omogućuje prevladavanje  unutarnjih ili vanjskih arhitektonskih prepreka. Dizajniran je i izrađen za potpuno sigurno uspinjanje i silazak po stepenicama. Posebna izrada gusjenica pruža visoku razinu prianjanja i ne ostavlja tragove na stepeništu.

T09 Roby dostupan je u 3 verzije:

  • Standardna verzija: namijenjen za invalidska kolica sa zadnjim kotačima veličine cca. 66 cm
  • A.R.P. verzija: posebno dizajniran za transport invalidskih kolica s malim zadnjim kotačima veličine cca. 30 cm
  • P.P.: uključuje multifunkcionalnu platformu za slučajeve kada standardna i A.R.P. verzija ne zadovoljavaju potrebe korisnika.

Roby T09 je proizveden tako da omogućuje korisniku i operatoru sigurno i ugodno iskustvo prilikom  upotrebe.

Inovativan

T09 Roby pokreće elektro motor koji jamči konstantnu brzinu u svim situacijama.  Energetski je učinkovit i s jednim punjenjem baterije moguće je prijeći cca. 23 kata. Siguran je za upotrebu, kako za korisnika, tako i za operatora.

Funkcionalan

Sve značajke T09 Roby-a usmjerene su na maksimalnu udobnost i sigurnost za korisnika i operatora. Osiguravaju jednoliko i sigurno kretanje po stepenicama.

Pouzdan

Elektronski sustav upravljanja izrazito je siguran te značajno sprječava kvarove. Smanjenje mehaničkog trošenja dijelova produžuje vijek trajanja, omogućuje  izvrsne performanse te pojednostavljuje korištenje.

Sustav kontrolira napunjenost baterije pri čemu ne dopušta njezino potpuno pražnjenje. Kada napunjenost baterije padne na minimum, Roby T09 će osigurati dovoljno snage da dosegne sljedeću dostupnu ravnu površinu.

Siguran

U slučaju kvara putnik se može sigurno spustiti zahvaljujući ručnom načinu rada koji je usklađen s važećim europskim regulativama.

Dizajn i funkcionalnost

Roby je moderno dizajniran i napravljen od potpuno recikliranog materijala.

Volan je izrađen od aluminija.

Upravljačko kućište izrađeno od lijevanog ABS-a

Remenje je izrađeno od neklizajuće gume.

Naslon za glavu i rukohvati izrađeni su od materijala koji se lako čisti.

Proizvod karakteriziraju glatke linije bez oštrih rubova ili uglova

Standardna verzija

Omogućuje utovar većine invalidskih kolica čiji su stražnji kotači cca. 66 cm veliki (ISO kod 12.21.06.039) te imaju sjedište širine između 39 i 52 cm.

Minimalna dubina odmorišta 970 mm s kolicima s naslonom za noge i korisnikom

A.R.P. verzija

Omogućuje utovar invalidskih kolica s malim stražnjim kotačima veličine cca. 30 cm (ISO kod 12.21.06.045.) te sjedalom širine 39 do 52 cm.


Minimalna dubina odmorišta 970 mm s kolicima s naslonom za noge i korisnikom

P.P. verzija

Omogućuje utovar svih invalidskih i dječjih kolica koja radi svojih karakteristika ne odgovaraju prethodno navedenim verzijama.


Minimalna dubina odmorišta 1100 mm

Zainteresirani ste za ovaj proizvod? Pošaljite nam upit.