Ischia

Preoblikovati problem stubišta s kojim se teško suočiti u vrijedan resurs koji će vratiti lakoću kretanja u Vaš dom.
Udobno i sigurno penjanje i spuštanje po stepenicama dok sjedite u udobnoj stolici uz praktično i jednostavno korištenje stepenica. Ischia platforma je rješenje za osobe kojima je otežano kretanje bilo zbog invaliditeta ili ozljede, a žele zadržati samostalnost u kretanju.
Idealno rješenje za ravna stubišta s jednim krakom Ischia platforma atraktivnog dizajna ima modernu i udobnu stolicu za starije osobe. Zahvaljujući Ischia platformi krećite se stepenicama slobodno i bez brige.

Udobno
Oku ugodna Ischia platforma predstavlja kompaktno rješenje koje se jednostavno montira unutar nekoliko sati. Kretanje po stepenicama bez muke za osobe koje žele zadržati svoju samostalnost.

Jednostavno
Upravljačka palica nalazi se na naslonu za ruke i osigurava sigurno i jednostavno kretanje. Stolica se sklapa jednim pokretom, a bežične kontrole olakšavaju pozivanje platforme na željeni kat.

Sigurno i udobno
Nova Ischia stolica rezultat je dugogodišnjih testiranja. Kontrole sadržavaju i STOP gum za prekid rada u slučaju opasnosti. Senzori za udarce i prepreke sigurno zaustavljaju platformu ako se na putu nalazi prepreka. Sigurnosni pojas upotpunjuje sigurnosne značajke ovog proizvoda. Potpuno orijentirana udobnosti korisnika ova platforma ima dobro podstavljenu sjedalicu i naslon za leđa koji su ujedno i lako peru. Rotiranje sjedala olakšava silazak i penjanje na platformu.

Male dimenzije
Vrlo fleksibilna i malih dimenzija Ischia je dostupna u još dvije verzije za montažu u prostorima gdje je svaki centimetar bitan.

Zainteresirani ste za ovaj proizvod? Pošaljite nam upit.

Bartels Conjar