Dolce Vita

Vaš dom sadrži sve lijepo u Vašem životu; obitelj, uspomene, udobnost i sve sitnice koje su dio svakodnevnog života.

Svakodnevno uživanje u udobnosti doma je užitak koji možete dijeliti s Vašom obitelji bez prepreka uz veliku udobnost.
Dolce Vita je platforma koja otklanja problem sa stepenicama i ostavlja prostor za Vašu samostalnost u kretanju.

Dolce Vita Vam pruža sigurno u udobno rješenje za penjanje i spuštanje po stepenicama dok sjedite u udobnoj stolici. Platforma postaje alat za osobe koje se otežano kreću zbog invalidnosti ili privremene ozljede, a traže pomoć i samostalnost u svom domu. Zahvaljujući visokoj kvaliteti Dolce Vita se može montirati i na najzahtjevnija stepeništa.
Ova platforma je rješenje s puno dobrih osobina: udobna stolica i elegantan dizajn, diskretna i pouzdana, zadovoljava potrebe onih koji ju koriste svakodnevno.

Jednostavno korištenje
Kontrole smještene na naslonu za ruke osiguravaju jednostavno i sigurno kretanje kroz Vaš dom. Sjedalo zajedno s naslonom za noge jednostavno se sklapaju laganim dodirom. Zahvaljujući kontrolama na svakom katu platforma se brzo i jednostavno može pozvati s drugog kata.

Sigurnost i udobnost za sve
S Dolce Vita platformom možete se slobodno kretati zahvaljujući nizu sigurnosnih mjera. Odmorište za noge ima sigurnosne rubove koji osiguravaju zaustavljaju kretanje ako na putu postoji neka prepreka. Na odredišnom katu stolica se može rotirati za 75° olakšavajući silazak. Platforma polako kreće i zaustavlja se bez naglih pokreta.

Velika fleksibilnost i minimalan prostor
Platforma ne zauzima puno mjesta na stepeništu jer su stolica i naslon za ruke u potpunosti sklopivi. Jednostavna montaža bez dodatnih zidarskih radova.

Zainteresirani ste za ovaj proizvod? Pošaljite nam upit.

Bartels Conjar