Capri

Stepenice nisu problem, već resurs Vašeg doma koji treba obogatiti i poboljšati za starije osobe.
Udobno i sigurno penjanje i spuštanje po stepenicama dok sjedite u udobnoj stolici uz praktično i jednostavno korištenje stepenica. Sve to je moguće uz Capri platformu koja je najmijenjena osobama koje žele zadržati svoju samostalnost u kretanju.
Capri platforma pogodna za zakrivljena stubišta spoj je udobnosti i sklada sa stubištem.
Ova platforma je rješenje s puno dobrih osobina: udobna stolica i elegantan dizajn, diskretna i pouzdana, zadovoljava potrebe onih koji ju koriste svakodnevno.

Jednostavnost upotrebe
Penjanje i spuštanje: mala kontrolna ručica na naslonu za ruke čini svaki pokret automatski udobnim. Kontrole na svakom katu su bežične i mogu se koristiti za pozivanje platforme ili namještanje iste na željenu poziciju.

Sigurnost i udobnost
S Capri platformom možete se sigurno kretati zahvaljujući nizu sigurnosnih mjera. Odmorište za noge izrađeno je od materijala koji se ne kliže i ima sigurnosne rubove koji sigurno mogu zaustaviti platformu ako se na putu nalazi prepreka. Na odredišnom katu sjedalo se može zakrenuti i olakšati silazak ili penjanje. Lagano kretanje i zaustavljanje bez naglih pokreta osigurava udobnost za svakoga.

Velika fleksibilnost i minimalan prostor
Bez prepreka na stubištu; jednim laganim pokretnom moguće je sklopiti sjedalo i naslon za ruke. Kada nije u upotrebi Capri platforma zauzima jako malo mjesta.

Jednostavna montaža
Dizajnirana i izrađena platforma savršeno pristaje na Vaše stepenište. Zbog tog razloga montaža je gotova za nekoliko sati, a dodatni zidarski radovi nisu potrebni.

Zainteresirani ste za ovaj proizvod? Pošaljite nam upit.

Bartels Conjar