Električni pogon SPEED3X RS

Električni pogon SPEED3X RS jednostavan je za korištenje, siguran i prikladan za sve korisnike invalidskih kolica.

Tehničke karakteristike
Motor
350 – 500 W
Brzina
25 km/h
Domet
70 – 140 km

Električni pogon SPEED3X RS jednostavan je za korištenje, siguran i prikladan za sve korisnike invalidskih kolica. Pogon je proizveden u EU te je rezultat predanog rada inženjera strojarstva i osoba s invaliditetom koji imaju veliko iskustvo u području invalidskih pomagala te koji su sve svoje ideje, znanje i iskustvo uložili u ovaj revolucionaran proizvod. Zahvaljujući tome SPEED3X svojom kvalitetom, tehničkom savršenošću i modernim dizajnom  u potpunosti zadovoljava potrebe svakog korisnika.

Udobnost

Zahvaljujući posebno dizajniranoj konstrukciji, vožnja u invalidskim kolicima uz dodatak električnog pogona je izuzetno udobna. Prilikom kretanja osiguran je meki start koji dodatno unaprjeđuje iskustvo vožnje za korisnika.

Korištenje električnog pogona rasterećuje ruke i ramena korisnika koje su u većoj mjeri opterećene prilikom guranja kolica nego noge ljudi koji hodaju. Također,  korištenjem se umanjuju ili olakšavaju posljedice već postojećih ozljeda.

Funkcionalnost

Uređaj je prije svega kreiran kako bi se omogućilo samostalno kretanje osoba u invalidskim kolicima na duže relacije s obzirom da je jednim punjenjem moguće preći čak do 70 km. Ima mogućnost podešavanja tempomata, kretanja unatrag, samopunjenja baterija pri kočenju, a dodatna prednost je i mogućnost svladavanja uzbrdica.

Jednostavnost

Električni pogon se povezuje s invalidskim kolicima pomoću intuitivnih priključaka koji imaju mogućnost podešavanja po visini i širini kako bi bili kompatibilni s kolicima te jednom kada su mjere podešene, potrebno je samo desetak sekundi za povezivanje i kretanje.

Višestruka primjena

Električni pogon za invalidska kolica SPEED3X RS dostupan je u 5 različitih modela kako bi zadovoljio korisnike s različitim zahtjevima i potrebama. Moguće je izabrati između izrazito laganog i sklopivog modela, modela za djecu te snažnijih modela koji se bez imalo problema mogu kretati po različitim terenima kao i po uzbrdicama.

RS Mini

Prvenstveno za gradsku vožnju, ali može svladavati i zahtjevnije terene poput pješčanih ili travnatih staza

RS Junior

Model za najmlađe, idealan za gradsku vožnju

RS 500 - 14

Zahtjevniji tereni, ceste, pješčane staze, travnate površine, uzbrdice

RS 500 - 16

Zahtjevniji tereni, ceste, pješčane staze, travnate površine, uzbrdice

RS Double

Zahtjevniji tereni, ceste, pješčane staze, travnate površine, uzbrdice

Zainteresirani ste za ovaj proizvod? Pošaljite nam upit.